Varför lät du mig gå vilse?

Just idag gör det inte så mycket att jag med 90 % säkerhet kommer att kugga morgondags tenta i barnmedicin. Just idag gör det inte så mycket att jag knappt hunnit flyttpacka ett dugg. För imorgon ska jag få gå på Lasses genrep. Jag är i himlen. Det var allt jag hade att säga, klart slut.

I'm in a New York State of mind

Ikväll har jag fått två samtal från andra sidan Atlanten. Först ringde Melissa mig. "Oh, I just wanted to see your face and tell you I love and miss you!". Det var väldigt fint att få en update hur min andra familj har det. Sen ringde carro upp mig som är på sin sista anhalt på sin halvårsresa, nämligen hemma i Westchester. Nu saknar jag NY ännu mer och längtar till jag får komma dit i sommar.
Annars så har jag sålt min säng och börjar så sakteliga packa ner saker i flyttlådor. Två veckor kvar sedan flyttar jag till SF. Med ett kortare pit-stop i Eksjö och ett ännu kortare pit-stop i New York. Om jag nu får visum vill säga. Man ska ju inte ropa hej innan man kommit över bäcken som det heter. På tisdag är det dags för ambassadbesök. Det ska bli skönt att få det gjort så en biljett till amerikatt kan inhandlas.
Nu ska jag sova, imorgon väntar en dag full av pediatrik!

Washington Square Park

First Aid Kit på min favoritplats i min favoritstad. å New York, I miss u!

Luften smakar som en jordgubbspaj en solig dag i maj


Så kom maj och blommande körsbärsträd. Fyra veckor kvar till flytt. Rummet är uppsagd, det känns oerhört fint. Valborg kom och gick. Jag som inte är någon stor beundrare av denna högtid flydde folkstormningen av Uppsala och åkte till Stockholm istället. I övrigt har jag börjat på sista kursen för terminen, Barnmedicin. Det är väldigt roligt! Igår var det även äntligen dags för att få se Filip och Fredrik live. Anneli och jag har väntat och längtat sedan i slutet av januari. Showen var väntan värd! Jag skrattade mig i stort sett igenom hela föreställningen.

RSS 2.0