Home sweet Eksjö

Idag ska jag få åka hem! Det firas med lite The thrills. Fint.

baby baby please don't go

Ibland blir jag trött på mig själv. Idag är ett exempel på det. Att det ska vara så svårt att vara trygg i sig själv. Hur som helst. Jag längtar hem. Mycket. Tur att jag är hemma om exakt två dagar och fyra timmar. Igår var jag ute och drack lite för mycket för att orka plugga idag. Mindre bra. Nu ska jag sova sen återgå till Child development. Kul liv jag lever. San Francisco, kom snart! American Pie spelas varm fortfarande.

I know that you're inlove with him 'cause I saw you dancing in the gym

Anneli har fått mig hooked. Detta är vad som spelas dag in och dag ut.

Alla har en brokig historia, en eld man måste snudda vid kanten, jag önskar att jag funnits där för dig när du var ensam

Jag sitter på Carolina. Jag borde plugga mer intensivt och effektivt än vad jag hittills har lyckats med. En rapport ska in på måndag eftermiddag. Men jag känner mig helt slut. Har ingenting att ge. Jag försöker läsa några sidor men inser efter en stund att jag inte har en aning om vad jag har läst, och får börja om. Jag drömmer om andra tider, som vanligt. Vill någon annastans. Ikväll ska jag försöka träna. Har äntligen köpt träningskort efter två års tjat om att det ska bli av. Jag börjar bli lite orolig över sommarjobb, har inte hört ett knyst och sommaren närmar sig med stromsteg. Våren har till och med kommit till Uppsala nu, sa de på nyheterna igår. Det känns fint på alla sätt. Vinterjackan har nu bytt plats med vårjackan längst in i garderoben. En liten mer positiv känsla har kommit till mig. En jobbig undersökning har ägt rum och ännu en står för dörren. Påsken är snart här och då ska jag få komma hem till älskade småland i tio dagar. Då ska jag gå långa promenader i skogen, hänga med min fina pappa och systrar, vänner och plugga utvecklingspatologi. Kan ju nästan inte bli bättre.
Nähä om lilla förvirrade jag ska ta tag i skolarbetet då kanske.

Jag blir tokig

ååå jag orkar verkligen inte! Kan det inte få vara tyst en ända kväll?! Musik hela tiden jättehögt! Jag hoppas att 1a juni kommer först. Då ska jag flytta från mitt himla studentrum och aldrig mer komma tillbaka. Jag vill verkligen ha en egen lägenhet. Det skulle vara så himla fantastiskt!

och du sa vad ska det bli av dig

Idag har jag varit i skolan i elva timmar. Nu är jag helt tom i hela huvudet och tinningarna pulserar av spänningshuvudvärk. Men nu är pmet åtmistone inskickat och imorgon kan jag påbörja mitt tentaplugg. Det blev inte lika många pluggdagar som jag tänkt men det får ordna sig ändå. Ordnar det sig inte blir det omtenta om två år. Det känns ju inte helt bra alltså. Men så går det när man ska flytta till San Francisco. Fem månader kvar. Och om en månad ska jag säga upp mitt rum. Fantastiskt! Det kommer bli glädjens dag.
Idag kom jag och Hanna förövrigt fram till att vi ska starta Sveriges bästa KBT-praktik när vi blir stora. Det känns fint att ha framtiden utstakad!
När jag har lyssnat klart på Laleh ska jag sova. Imorgon väntar en ny 10 timmars dag med psykologi! Lyllos mig.

RSS 2.0